WEINGAARDE // UTTERBÄCK

RETREATS // MEDITATION // PSYCHOTHERAPY // SPIRITUALITY // SILENCE

 

Oas - samtalskvällar för mer kärlek,

glädje & kreativitet i livet

 

 

 

Anette Utterbäck

Med dr, leg psykolog & psykoterapeut

 

 

Det här är för dig som söker djupare förståelse för vem du är och vad du verkligen vill; som undrar över existensen och vill förstå din plats i den. Det är för dig som vill ändra det som inte fungerar i livet.

 

Jag arbetar med psykoterapi, coaching och retreater. Syftet med allt jag gör är att öppna för djupare kontakt; så att du kan nå din inneboende potential, samt se och ta ansvar för dina skuggsidor. De skapar ofta motsatsen till det du vill; konfliktfyllda relationer när du önskar enkelhet och kärlek; brist snarare än överflöd; problem istället för glädje.

 

Detta är regelbundet återkommande men fristående kvällar. Tillsammans skapar vi en oas för djupare förståelse, förändring, kreativitet och kärlek. Det sker genom meditation och samtal med möjlighet att ta upp egna frågor.

 

Anmäl dig genom att swisha 270 kr till tel: 076-251 23 22. Ange datum anmälan gäller. Önskas faktura; mejla anette@utterback.eu. Har du inte swish kan du betala kontant (jämna pengar). Anmäl dig då via SMS. Anmälan och betalning senast söndagen innan. Antal platser är begränsat; pengarna swishas tillbaka om det är fullt det datum du har anmält dig till.

 

 

 

Onsdag 24/10, 21/11, 28/11, 12/12, 19/12

Drop-in kl 19.00-19.30, avslut 21.00

Kaffe och te finns; ta med egen fika/mat om du vill.

 

Adress: Karl Johansgatan 105F. Hållplats Vagnhallen Majorna (mittemot spårvagnsgaraget). Porttelefon: Tryck * sen 8 2ggr så visas A Utter. Tryck på ringklockan så öppnar jag.

OBS! Ring inte på andra i uppgången och ej före 19.00.

 

 

 

 

 

<